A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
5% Nutrition KILL IT 378g
10.390 Ft

5% Nutrition KILL IT 378g

10.390 Ft
information_markÍz
Blue Raspberry / Kék Málna
Várható szállítás: 2024. május 30.
Szerezhető hűségpontok: 104
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A KILL IT Pre-workout-ot úgy hoztuk létre, hogy keményebben, hosszabban tudj edzeni úgy, hogy eközben izmaid folyamatosan el vannak látva tápanyagokkal és oxigénnel a fokozott véráramlás segítségével. Ha szeretsz keményen edzeni, csak arra van szükséged, hogy a KILL IT-tel túljuss képességeid határain: hogy a legjobb lehess, hogy úgy edzhess, mint a legjobbak!

Leírás és Paraméterek

A Rich Piana 5% Nutrition KILL IT Legendary sorozat a Rich Piana formula eredeti 5% -os terméke edzés előtt. A Kill It Legendary formula a szivattyúzásra és a teljesítményre összpontosít, hogy maximális edzést nyújtson.

Az új Kill IT verzió legendássá vált, energiát, fókuszt és szilárd szivattyúzást kínálva. Ez a kombináció segít új szintre emelni erejét és kitartását.

Fő összetevők:

Kreatin keverék: Három típusú kreatin biztosítja ezt a kiegészítést, hogy óriási mennyiségű 1500 mg-ot biztosítson. Kreatin-monohidrát, magnaputera-kreatin, piruvát-kreatin. Ez a keverék elősegíti az erőnövekedést, csökkenti a puffadást és a kényelmetlenséget.

Nitrogén-oxid - állóképességi keverék: Ez a 7450 mg-os keverék a szivattyúzás és a teljesítmény összetevőinek szilárd kombinációját használja, amelynek célja az edzés maximalizálása.

Béta-alanin - Ez az összetevő a Kill It formulában található, így legyőzheti a fáradtságot és növelheti állóképességét az edzőteremben.

Taurin - az aminosav, amely segít a sejtek térfogatának növelésében, a vizet az izmokba tolja és hidratálja.

AgmaMax agmatin-szulfát - Az arginin mellékterméke, az agmatint dekarboxilezésnek nevezett eljárással állítják elő. Ez a vegyület a expozíciós iparban nagy expozíciót kapott a növekedési hormon felszabadításának és a nitrogén-oxid termelésének köszönhetően.

N-acetil-L-tirozin - ez az összetevő egy erős kognitív stimuláns, amely segít koncentrálni az edzés során.

Copmax Creatinol O Phosphate - ez az összetevő hasonló a béta-alaninhoz, tejsav-puffer létrehozásával működik, így egyre keményebben edzhet.

Koffein - 250 mg koffeint tartalmaz tirozinnal és rodiolával együtt, koncentrált energiát adva.

Adagolás: 1 adagolókanál 180-240 ml vízben feloldva, 30 perccel edzés előtt fogyaszd.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.