A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

Blade Fast Carb (1000 g)

4.190 Ft
3.490 Ft
BLADE SPORT FAST CARB5 egy speciális és egyedülálló termék, mert gyors és lassú felszívódású szénhidrátokat is tartalmazHosszú órákon át folyamatos tápanyag ellátást biztosít a izomzatnak és az agynak egyaránt. 

Leírás és Paraméterek

BLADE SPORT FAST CARB5 Azoknak akik intenzíven edzenek!

Legyen az állóképességi vagy súlyzós edzés, de az biztos hogy ezalatt az idő alatt tested energiatartalékai lemerülnek.
Ennek okán az elvesztett létfontosságú anyagokat szénhidrátokat pótolnod kell, méghozzá gyorsan!


A BLADE SPORT FAST CARB5 öt különböző típusú szénhidrátot tartalmaz: Waxy Maize keményítőt, isomaltulose (palatinose),maltodextrint, dextrózt és fruktózt. 

BLADE SPORT FAST CARB5 egy speciális és egyedülálló termék, mert gyors és lassú felszívódású szénhidrátokat is tartalmaz.

A táplálkozástudományban fontos és közismert tény hogy a jól összeválogataott táplálékok bevitele mellett, jó időben kell megtörténnie a szénhidrátok bevitelének a rapid és látványos eredmények elérése érdekében!

Az edzéseid előtt, alatt és után a gyorsan elfogyasztott szénhidrátok azonnal bejutnak a véráramba.

Az edzés előtt, alatt és után bevitt gyors felszívódású szénhidrátok gyorsan elérik a véráramot, és az általuk indukált inzulincsúcs szubvenciójával eredményesen töltik vissza a tikkadt glikogén azaz tárolt szénhidrát raktárakat .

Ezen felül a szénhidrátok segítik a nélkülözhetetlen tápanyagok, creatinok, aminosavak, izomsejtekbe történő transzportálását.

BLADE SPORT FAST CARB5 kivételes, PRÉMIUM minőségű gyors és lassú szénhidrátok páratlan kombinációja. 

A szénhidrátok nagy mennyiségű folyadékkal szervezetbe történő bevitele egyszerű, de azok felszívódása és hasznosulása egy bonyolult folyamat.

A szénhidrátok folyadékkal történő bevitele után a béltraktus szállító rendszere túlhajszoltá válik mivel ,élettanilag egy sűrű tömény oldat mérsékli az elfogyasztott folyadék hasznosulását felszívódását.Ilyenkor kellemetlen puffadást okozva.

BLADE SPORT élelmiszeripari mérnökei úgy alkották meg a BLADE SPORT FAST CARB5 terméket hogy ilyen problémáid ne legyenek.

A BLADE SPORT FAST CARB5 négy gyorsfelszívódású szuper szénhidrátjaival könnyed és gyors felszívódást érhetszel akkor is amikor nagy mennyiségű táplálékot viszel be a szervezetedbe.

A BLADE SPORT FAST CARB5 termékbe a folyamatos és kirobbanó energia ellátás miatt izomaltulóz tettünk melynek a glikémiás indexe alacsony.

A Palatinóz (izomaltulóz) óriási arányban nyeri ki az energiát a zsírokból a Waxy maize (modified strach), maltodextrin, fructose, dextrose-hoz viszonyítva. 

BLADE SPORT FAST CARB5 ban lévő  Palatinose (izomaltulóz) növeli a teljesítményt valamint az állóképességet, kitartást, a zsír oxidációjának támogatásán keresztül.
Mindezeket úgy éri el hogy hirtelen megemelné a vércukorszintet.

Hosszú órákon át folyamatos tápanyag ellátást biztosít a izomzatnak és az agynak egyaránt. 
Ha egy Komplex szénhidrátra vágysz akkor a BLADE SPORT FAST CARB5 a neked való termék!

Tápérték
Egy adag tartalmaz: 1 kanál (50g) (20 adag)

 
100g-ban 50 g-ban
Energia 1556 kJ / 366 kcal 787 kJ / 185 kcal
Zsír 0 g 0 g
amelyből telített 0 g 0 g
Szénhidrát 91 g 46 g
amelyből cukor 6,3 g 3,2 g
Rost 0 g 0 g
Fehérje 0 g 0 g
0,11 g 0,05 g

Waxy maize (modified strach), maltodextrin, fructose, isomaltulose (palatinose), dextrose.