A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Termékek Menü

BSN NITRIX 2.0 180

Ár:
11.990 Ft
9.390 Ft
Nitrix: Nitrogén-monoxid fokozó formulák legújabb generációja

Leírás és Paraméterek

NITRIX AVPT egy egész napos vazodilator. Ez a termék úgy működik hogy hatóanyagmátrixának köszönhetően a kitágult érfalakon belül nagyobb  véráramlást tesz lehetővé, ezáltal több, nagyobb oxigén-, tápanyag szállítást juttat az izmokba.

Ennek köszönhető a nagyobb edzésteljesítmény, hihetetlen bedurranás,  egész napos teltség, erezettség, nagyobb energiaszint, csökkent fáradtságérzet és gyorsabb regenerálódás!

Termékprofil:

Folsav (Vitamin B9) (200 mcg): Támogatja nitrogén-monoxid szintézisét, a normál homocisztein szint fenntartását és javítja a szív- és érrendszer egészségét.

ACE 3 (TRIPLE ACTION NITRIX OXIDE MATRIX) (3,000mg)

L-Arginine Alpha-Ketoglutarate (AKG): egy feltételesen esszenciális aminosav, mely a nitric-oxid szintézis prekurzora. A no szintézise nyomán a kitágult érfalakon belül nagyobb volumenű véráramlás, így oxigén-, tápanyag-, tápanyag szállítást válik lehetővé.

L-Arginine Ethyl Ester: Az észter forma javítja az arginin felszívódását és hasznosulását, maximalizálja az L-arginin bioaktivitását.

L-Citrulline: nem esszenciális aminosav, mely testünk preferált  arginin és így  nitrogén-oxid színtézis előanyaga.

CRTS (CRITICAL RELEASE TECHNOLOGY AND SUPPORT SYSTEM) (1,565mg)

Methocel: mikro-polimer hidrofil éter mátrix, mely kulcsszerepet játszik a NITRIX speciális kontrollált felszívódását és folyamatos hatását tekintve.

AVPT(4250mg) tartalmaz:

Sodium Creatine Phosphate Matrix: Ha a véráramba került a sodium chloride pumpaként húzva magával a kreatint az izomsejtbe.

Creatine Ethyl Ester-Beta-Alanine Dual Action Composite (CarnoSyn®) : tökéletes víz- és zsíroldékonyságot garantál, amit a béta-alanin hidrogénion semlegesítő hatása tesz tökéletessé.

Creatinol-O-Phosphate-Malic Acid Interfusion: kreatin analóg mely elsősorban szív- és érrendszerre gyakorolt pozitív hatásáról vált ismerté. Fokozza az oxigénellátást, a teljesítményt, az edzés kapacitást és csökkenti a fáradtságérzete

Creatine AAB™ (Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate): az AVPT negyedik kreatin analógja. Csakúgy mint a másik három analóg a Creatine AABTM is egy rendkívül könnyen felszívódó és jól hasznosuló forma. Ellentétben azonban a mátrix többi tagjával a Creatine Alpha-Amino-N-Butyrate erős antikatabolikus hatással is rendelkezik.

– Di-Calcium Phosphate, Di-Potassium Phosphate, Di-Sodium Phosphate: a kreatinnal kapcsolódva maximalizálják a foszfo-kreatin színtézist, így az ATP-, erő és teljesítményszintet.

-Nicotinamide Adeninie Dinucleotide (NAD): Támogatja a nitrogén-monoxid szintézisét.