A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Termékek Menü

Cellucor C4 60 Servings

Ár:
12.990 Ft
8.490 Ft

2013 és 2014 "AZ ÉV EDZÉS ELŐTTI KIEGÉSZÍTŐJE" az USA-ban!

Íz: Orange

Leírás és Paraméterek

KIROBBANÓ EDZÉSEK! / KREATIN-NITRÁTOT, ARGININ AKG-T ÉS KOFFEINT TARTALMAZ 
 
RENDKÍVÜL ROBBANÉKONY ENERGIA / íNYCSIKLANDÓ ÍZEK / DÍJNYERTES FORMULA
 
Az edzés előtti NO3 kirobbanó edzést generál!
 
A Cellucor C4 Extreme-et energia hajtja. Mivel a C4 Extreme a páratlan NO3 technológiát alkalmazza, valamint olyan prémium összetevőket, mint a kreatin-nitrát, minden más edzés előtti kiegészítőnél előremutatóbb – és magában hordozza az erőt, hogy edzésről edzésre begyújtsa a szellemedet, az izmaidat és az edzésarzenálodat.
 
Mi az NO3? Az NO3 a nitrát vegyjele, amely egy hihetetlen izomnövekedést eredményező vegyület, amely megsokszorozza az C4 Extreme minden összetevőjének hatóerejét. A Cellucor kreatin-nitrátot használ, melyben az NO3-at kreatinnal vegyíti.

Egy UCLA-tanulmánynak megfelelően a kreatin-nitrát 1000%-ban jobban oldódik vízben, mint a kreatin-monohidrát, illetve más kreatinszármazékok: ez a páratlan vízben-oldhatóság biztosítja a jobb felszívódást, és a kreatin minden hagyományos mellékhatásának hiányát.
 
Több energiád lesz, mint valaha is vártad volna egy kiegészítőtől. Végig fogod csinálni azt a plusz szériát, és be fogod fejezni az aznapi teljes edzésadagodat – túlszárnyalva minden korábbi személyes legjobb erőszintedet, állóképességedet és fizikumodat.
 
Válaszd TE is a 2013 és 2014 ÉV EDZÉS ELŐTTI KIEGÉSZÍTŐJÉT! 

Adagolás: NE LÉPD TÚL A NAPI AJÁNLOTT MENNYISÉGET. CSAK AZ ITT LEÍRTAK SZERINT HASZNÁLD. Csak edzésnapokon használd: ahhoz, hogy megállapítsd a személyes toleranciádat kezdj 1 adaggal (1 adagolókanál), amit keverj el  1,5-2 dl vízzel 20-30 peccel edzés előtt. Egyéni tolerancia megállapítása után keverj el 1-2 adagot (1-2 adagolókanál) 20-30 perccel edzés előtt, 1,5-2 dl vízzel adagonként. Edzés alatt bőséges víz fogyasztása javasolt. 
 
Összetétel: