A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

GASPARI AMINOMAX 8000 350DB

GASPARI AMINOMAX 8000 350DB

10.190 Ft
8.490 Ft
Az AMINOMAX 8000 egy 91%-os hidrolizált laktalbuminból nyert, alacsony molekula tömegű fehérjefrakciókban, di- és tri-peptidekben speciálisan gazdag aminosav formula, L-Leucinnal és L-Taurinnal megerősítve

Leírás és Paraméterek

A Gaspari Nutrition Aminomax 8000 egy 91%-os hidrolizált amino matrix.

Laktalbuminból nyert, alacsony molakula tömegű fehérjefrakciókban, di- és tripeptidekben speciálisan gazdag aminosav formula, L-Leucinnal és L-Taurinnal megerősítve. Ez a forradalmi formula a létező legbioaktívabb és leggyorsabban felszívódó formában biztosítja mindazt, amire a száraz izomnövekedés ütemének fokozásához és a katabolizmus blokkolásához szükséged van.

Ezt az extrém anabolikus forrást a Gaspari Nutrition kutatói hozzáadott L-Leucinnal és L-Taurinnal tették tökéletesebbé!

Az L-Leucin egy esszenciális aminosav, azaz a szervezetünk nem képes azt önállóan szintetizálni, ennek ellenére kritikus és meghatározó szerepet tölt be az izomépítés szabályozásában! Az L-Leucin direkt módon fokozza a fehérjeszintézist, miközben részt vesz az izmok energiaellátásának biztosításában és az izomdegradáció blokkolásában.

Az L-Taurin a szervezetünkben egyik legnagyobb mennyiségben jelenlévő aminosav. Részt vesz az epesavak szintézisében, a zsíremésztés szabályozásában, a segíti a zsírban oldódó vitaminok felszívódását, miközben javítja az izomsejtek tápanyagfelvételét, így fokozza mind a leadható teljesítményt, mind a száraz izomtömeget.

– 91.0%-os hidrolizált laktalbumin

– Extra L-leucin és L-taurin

– Fokozott száraz izomtömeg és erőnövekedés

– Adagonként szenzációs 8 gramm aminosav

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Fogyassz 4db Aminomax 8000 tablettát edzés előtt és újabb 4db tablettát edzés után.

ÖSSZETEVŐK: