A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Termékek Menü

Labrada Elasti Joint 350g

Ár:
13.490 Ft
10.190 Ft
Íz: Orange / Narancs

Leírás és Paraméterek

LABRADA ELASTI JOINT

Az Elasti Joint egy nagydózisú izületvédő és regeneráló formula, mely segít a fokozott aktivitás okozta és az előrehaladtával fokozódó izületi stressz csökkentésében, az izületek mozgékonyságának megőrzésében és a sérült izületek regenerálásában.

Amit a szedésével elérsz:
- segíti az izületek egészségének megőrzését és a sérült izületek helyreállítását
- 5000 mg Kollagén, 2000 mg MSM, 1500 mg Glukozamin és 1200 mg Kondroitin
- dobozonként egy havi adag

Mi az az Elasti Joint?

Az Elasti Joint egy nagydózisú izületvédő és regeneráló formula, melynek szinergikus hatóanyag komplexe segít konzerválni az izületek egészségét, fokozni azok rugalmasságát és támogatni a sérült szövetek helyreállítását. Hidrolizált zselatin, MSM, Glukozaimin, Kondroitin és C-vitamin tökéletes arányú keveréke.
- Hidrolizált zselatin - a zselatin illetve a kollagén a kötőszövetek alapvető építőeleme így részt vesz a bőr, izületi porcok, érfalak, csontok, fogak felépítésében.
- Glukozamin-szulfát - a glukozamin a porc építőeleme, részt vesz a szinoviális folyadék előállításában, így az izületek megfelelő kenésében.
- Kondroitin szulfát - A kondroitin a glukozamin származéka mely fokozza a kötőszövetek erejét és rugalmasságát.
- MSM (methylsulfonylmethane) - az MSM a biológiailag aktív kén természetes forrása, s mint ilyen ellátja a szervezetünket, a kötőszövetek egészségének megőrzéséhez szükséges alapanyagokkal.
- C-vitamin - Az aszkorbinsav esszenciális elem a kollagén színtézishez és a kötőszövetek felépítéséhez.