A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

MUSCLEMEDS - Carnivor - 2088 g

MUSCLEMEDS - Carnivor - 2088 g

17.990 Ft
15.890 Ft

Íz: Sütikrém

Musclemeds Carnivor A titkos új marhahús protein technológia, amit Kai Greene használt izmainak felpakolására és a 2009-2010-es Arnold Classic megnyerésére!

Leírás és Paraméterek

Egy új, fejlett kivonási, tisztítási, hidrolizáló és izoláló technológia használatával a Musclemeds CARNIVOR biológiailag megtervezett marhahús protein izolátum a marhahús izomépítő erejét adja magasabb aminosav szintekkel, mint az összes többi proteinforrás, amit a táplálékkiegészítő ipar használ. Ezek a tejsavó, szója, tej és tojás. Emellett a Musclemeds CARNIVOR marhahús protein izolátum 350%-kal nagyobb koncentrációban tartalmaz izomépítő aminosavakat, mint a legjobb bélszínszelet. Nincs benne sem zsír, sem koleszterin.

Egy új, fejlett kivonási, tisztítási, hidrolizáló és izoláló technológia használatával a Musclemeds CARNIVOR biológiailag megtervezett marhahús protein izolátum a marhahús izomépítő erejét adja magasabb aminosav szintekkel, mint az összes többi proteinforrás, amit a táplálékkiegészítő ipar használ. Ezek a tejsavó, szója, tej és tojás. Emellett a Musclemeds CARNIVOR marhahús protein izolátum 350%-kal nagyobb koncentrációban tartalmaz izomépítő aminosavakat, mint a legjobb bélszínszelet. Nincs benne sem zsír, sem koleszterin.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
Kalória
116 kcal
Kalória
0
Szénhidrát
6 g
3%
Rost
0
Cukor
0
Fehérje
23 g
46%
A-vitamin
2547
51%
C-vitamin
25
41%
B1-vitamin (Tiamin)
0,1 mg
6%
Riboflavin
0,2 mg
11%
B3-vitamin
8,2 mg
41%
B6-vitamin
6,5
325%
Kalcium
23 mg
2%
Foszfor
20
2%
Magnesium
2 mg
<1%
Nátrium
44 mg
2%
Nátrium
6 g
<1%

 

Anabolikus Nitrogén Megtartás Technológia (ANRT) újrahasznosítja az aminosavakat és minimalizálja az ammóniát.

Az ANRT egy jelentős izomépítő áttörés a protein kiegészítők területén. Miközben a protein kritikus fontosságú az izomnövekedésben, paradox módon, a megnövelt proteint fogyasztás csökkentheti a teljesítményt és az izomnövekedést, amennyiben a nitrogéntartalmú salakanyagok, mint az ammónia nem kerülnek újrahasznosításra az anabolikus szövetépítő folyamatokban, vagy nem kerülnek semlegesítésre. Az ANRT speciálisan arra lett tervezve, hogy lehetővé tegye az aminosavak újrahasznosítását az izomépítő folyamatokban, és megakadályozza a legyengítő hatású toxikus anyagok, mint az ammónia felhalmozódását. A CARNIVOR-ban lévő ANRT nitrogén megtartó faktorai között megtalálhatók a GKG (Glutamine-alpha-ketoglutarate), OKG (Ornithine-alpha-ketoglutarate), AKG (alpha-ketoglutarate) and KIC (alpha-ketoisocaproate) is.

A CARNIVOR az egyetlen protein, ami ezzel a technológiával rendelkezik, amely képes az aminosavak újrahasznosítására az anabolikus izomépítő folyamatokban a megnövelt nitrogén megtartás és a jobb növekedés és teljesítmény érdekében.

A marhahús fogyasztásának egyik előnye természetesen a magas kreatin tartalom. A marhahús az egyik legjobb természetes kreatin forrás. Tágítsuk ki még jobban a kreatin anabolikus aktiváló és sejttérfogat növelő hatását, a CARNIVOR minden egyes adagja 20-szor több kreatint tartalmaz, mint a marhaszelet, hogy átitassa az izmaidat a robbanékony erő és növekedés kiváltása érdekében.

Hozzáadott BCAA aminosavakkal a megnövekedet anabolikus és anti katabolikus hatás érdekében.

Hogy még jobban megnöveljük a Musclemeds CARNIVOR anabolikus izomépítő hatását, további szétágazó láncú aminosavakat adtunk a tiszta marhahús protein izolátumhoz. A megnövelt BCAA szintek segítik a pozitív nitrogénegyensúly létrejöttét, növelik a proteinszintézist, csökkentik a katabolizmust, javítják az edzésteljesítményt és csökkentik az izomfáradást.

Kai Greene tesztalanyként szorosan együttműködik a MuscleMeds kutatóival. Néhány kísérleti formula kifejlesztésén még az előtt, hogy azok elérhetőek lennének a nyilvánosság számára. A legújabb sikeres kísérlet forradalmasítani fogja az összes közül a legfontosabb testépítő tápanyagot a proteint. Amikor megvizsgálták Kai protein bevitelét, a MuscleMeds kutatói azt találták, hogy amikor marhahúst evett Kai-nak sokkal nagyobb volt az izomnövekedése, mint mikor tejsavó, vagy kazein kiegészítőket szedett. A felkészülések során előfordult olyan, hogy Kai 3-4,5 kilogramm közötti marhahús mennyiséget fogyasztott naponta és ezzel elképesztő fejlődést ért el, de a marhahús evése ekkora mennyiségben gyomor és has problémákat okozott, valamint jobban megemelte Kai zsírbevitelét és koleszterin szintjét, mint amennyire a MuscleMeds kutatói szerették volna.

Ez váltotta ki a CARNIVOR fejlesztését, a világ első teljes mértékben marhahús protein izolátumát, ami kulcsfontosságú tényezőnek bizonyult abban, hogy Kai még több izmot pakolhasson magára és megszerezze az Arnold Classic koronáját.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT:

Egy adag  33g CARNIVOR port keverj el 300ml vízben, rázd fel a shaket és fogyaszd közvetlenül edzés után. Pihenőnapokon bármely napszakban.