A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
9.590 Ft

Muscletech alphatest 120

9.590 Ft
Várható szállítás: 2022. szeptember 28.
Szerezhető hűségpontok: 96
Átlagos értékelés: Nem értékelt
  • Az izomteljesítmény növelése 2
  • 300 mg görögszéna kivonat
  • 100 mg Shilajit kivonat
  • 100 mg bór-citrát

Leírás és Paraméterek

Leírás

ELENGEDHETETLEN AZ IZOMNÖVEKEDÉSHEZ - A tesztoszteron az izomnövekedés elsődleges hormonális hajtóereje. Valójában, amikor a fitneszről, az izomnövekedésről és a testösszetételről van szó, a normál tesztoszteronszint elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyen a fitness célok eléréséhez. KLINIKAILAG KIMUTATTÁK, HOGY JELENTŐSEN NÖVELI A TESZTOSZTERON SZINTET - A core organo-ásványi vegyület, Shilajit, kimutatták, hogy a klinikai kutatások jelentősen növelik a szérum tesztoszteron szintet 90 nap alatt. ÚGY TERVEZTÉK, HOGY A SZERVEZET KÖNNYEN FELSZÍVJA A TESZTOSZTERON - Készült bór-citrát, amely biztosítja a pontos adag bór jelentősen növeli a szabad (aktív) tesztoszteron szintet, és csökkenti az ösztradiol (tesztoszteron inhibitor) szintje után csak 7 nap. TOVÁBBI TÁMOGATÓ ÖSSZETEVŐKKEL CSOMAGOLVA SEGÍT FENNTARTANI - Beleértve a brokkoliport, a görögszéna kivonatot és a cink-glükonátot, hogy segítsen fenntartani az optimális tesztoszterontermelést a normál, egészséges tartományon belül TELJESEN NYILVÁNOSSÁGRA HOZOTT ÉS KLINIKAILAG TESZTELT MINŐSÉG - Teljes mértékben közzétett formulánk szigorú minőségellenőrzésen megy keresztül, és harmadik fél által tesztelt és ellenőrzött annak biztosítása érdekében, hogy minden doboz megfeleljen a tisztaság kritériumainak, minőség és következetesség.

Javasolt használat

Naponta kétszer vegyen be 2 kapszulát egy pohár vízzel. Ne haladja meg a 4 kapszulát 24 órán belül. Használat előtt olvassa el a teljes címkét, és kövesse a mellékelt utasításokat. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.