A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Termékek Menü

Muscletech Hydroxycut Hardcore Next Gen 2db (7590/db)

Ár:
25.980 Ft
15.180 Ft

100db kapszula

Hydroxycut Hardcore adagolás:

Az első néhány napban napi 2 kapszulát fogyassz ebéd előtt, majd később a dózis 2 x 2-re emelhető (reggeli és ebéd előtt). Soha ne lépd túl a 4 kapszulát 24 óra alatt!

Leírás és Paraméterek

A világ egyik legerősebb legális zsírégetője. Hydroxycut NEXT GEN a termogenézis elvén idézi elő a maximális teljesítmény. Profi testépítők ajánlásával, mert tényleg működik. Változtasd a tested zsírégető kemencévé!
A Hydroxycut® NEXT GEN egy tudományosan konstruált többplatformos technológiát alkalmaz, hogy stimulálja azt a szisztematikus választ, amely a termogenézisben és a zsírégetés folyamatában rejlik. Egyszerűen fogalmazva a Hydroxycut® NEXT GEN egy extrém hatékonyságú zsírégető

 

1 adag tartalma
2 kapsle
L-ornithin HCl
500 mg
vízmentes koffein
250 mg
Zöld kávébab kivonat
45% klorogénsav
200 mg
zöld tea extraktum
(Camellia sinensis as)
150 mg
kék Skullcap extraktum
(Scutellaria jako lateriflora) (root)
50 mg
Salvia miltiorrhiza  (root) 
50 mg
Gyömbér (Zingiber officinale as) 
40 mg


Figyelmeztetés:

Ügyeljen a megfelelő folyadékbevitelre és ne lépje túl a napi ajánlott mennyiséget! Tartsa távol gyermekektől, száraz, hűvös helyen! Ne használja, ha terhes vagy szoptat, ha gyógyszert monoamin-gátlót (MAOI), szelektív szerotonin-gátló (SSRI), vagy más olyan összetevőket tartalmazó gyógyszert szed, amelynek ösztönző hatása ismert. Koffeint tartalmaz, ezért ne keverjük más forrásból származó koffeinnel! Soha ne vegyen be 2 adag egyszerre, vagy gyors egymásutánban! Helytelen fogyasztása nem fokozza az elérhető eredményt, egyáltalán nem ajánlott! Ha cukorbetegség, vagy ha a családban egyéb egészségügyi problémák állnak fenn(szív-és érrendszeri betegségek, vese-vagy májbetegség, stb), ha gyógyszert, akár recept nélkül kaphatót szed, a készítmény bevezetése előtt beszéljen orvosával! Mielőtt diétát vagy edzésprogramot vezet be, konzultáljon orvosával. Abban az esetben, ha ájulás, fejfájás és egyéb tünetek lépnének fel, azonnal hagyja abba a használatát és forduljunk orvoshoz! Nem helyettesíti a normál étkezést! Felnyitás után 6 hónapig használható.