A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Termékek Menü

MUTANT - CARNITINE - 120 KAPSZULA

Ár:
6.990 Ft
4.490 Ft
A MUTANT CARNITINE adagonként 2250 mg stabil l-karnitint és a felszívódást segítő BioPerine®-t tartalmaz.

Leírás és Paraméterek

A MUTANT CARNITINE adagonként 2250 mg stabil l-karnitint és a felszívódást segítő BioPerine®-t tartalmaz, melyek együttesen növelik a nitrogénoxid-ellátottságot, a férfiasságot, csökkentik a regenerációs időt és elősegítik a zsíranyagcsere folyamatait az energiaellátottság és a jobb testösszetétel érdekében.

Adagolás: Fogyassz 3 kapszulát naponta.

Nutrition Information
Serving Size: Per 1 Capsule Per 3 Capsules
Servings Per Container: 120 Servings 40 Servings
Typical values    
L-Carnitine-L-Tartrate 750mg** 2250mg**
** RI (Reference Intake) not established
OTHER INGREDIENTS: Capsule (Emulsifier: Cellulose [E460]), BioPerine® Black Pepper Extract (Piper Nigrum)(Fruit)(98% Piperine)(US Patent # 5,972,382)(Patented Absorption Agent), Anti-caking Agent: Magnesium Stearate (E572), Anti-caking Agent: Silicon Dioxide (E551), Emulsifier: Microcrystalline Cellulose (E460). 
ALLERGY ADVICE: Contains less than 10 ppm sulfites. Produced in a facility that also handles ingredients from milk, soy, wheat (gluten), egg, peanut, tree nuts (including coconut, hazelnut), glucosamine (sourced from crustacean shellfish).