A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

Nagyker Lipo 6 Black Ultra Concentrate zsírégető 60 kapsz

9.990 Ft
5.930 Ft
A Lipo 6 Black Ultra concentrate egy forradalmian új zsírégető, mely hozzásegít a rohamos és gyors zsírégetéshez. Olyan egyedülálló anyagot tartalmaz, amely erősíti a hatékonyságát, és ezenkívül ez a zsírégető még hosszabb szedés után sem hagy alább a hatékonyságával. A hatékonyságát és teljesítményét a gyors zsírlebontásnak köszönheti.

Leírás és Paraméterek

VIGYÁZAT! Ez minden idők legerősebb LIPO-6 zsírégetője. Soha, semmilyen esetben sem szabad egynél több kapszulát bevenni!

Hogy a testsúlyt és testösszetételt tekintve sikeresen elérd a célod, a LIPO-6 Black Ultra Concentrate egyfelől erős étvágycsökkentő hatással bír, másfelől pedig hihetetlen mértékű energiával és éberséggel tölt fel hosszú órákra. Az optimális hatékonyság érdekében a LIPO-6 Black Ultra Concentrate erőteljes összetevői egy gyors felszívódású folyadékkapszulába kerültek. Csak egyetlen kapszulára van szükség ahhoz, hogy teljes fokozatra kapcsoljon a zsírégetés. 

Adagolás:

Fogyassz 1 kapszulát reggeli előtt, és 1 kapszulát valamelyik délutáni étkezés előtt. Lefekvés előtti 6 órában kerülendő a fogyasztása. Sose fogyassz alkalmanként 1 kapszulánál többet!

Összetétel:

Amount Per Serving

% DV

Chromium (as chromium picolinate)

100mcg

250%

Caffeine Anhydrous

250mg

*

N-Acetyl-L-tyrosine

110mg

*

Paullina Cupana (seed)

100mg

*

Citrus Aurantium (fruit)

60mg

*

Capsicum ASnuum (fruit)

5mg

*

Piper Nigrum (fruit)

5mg