A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
3.390 Ft

Natur Tanya® Szerves C+D vitamin tabletta - 1000mg C- és 2000IU D-vitamin, 10mg E-vitaminnal dúsítva.

3.390 Ft
Várható szállítás: 2022. június 29.
Szerezhető hűségpontok: 34
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Immunpajzs nagy dózisú C- és D-vitaminnal! Arra gondoltunk, miért ne kombinálnánk a két legfontosabb immunvédő vitamint együtt? Főleg azért, mert a C- és D3-vitamin kombó, nemcsak hogy erősíti ellenálló képességünket, de gondoskodik a kiegyensú- lyozott hormonális viszonyokról, javítja mindennapi jó közérzetünket, és pozitívan befolyásolja hangulatunkat is.

Leírás és Paraméterek

Immunpajzs nagy dózisú C- és D-vitaminnal! Arra gondoltunk, miért ne kombinálnánk a két legfontosabb immunvédő vitamint együtt? Főleg azért, mert a C- és D3-vitamin kombó, nemcsak hogy erősíti ellenálló képességünket, de gondoskodik a kiegyensú- lyozott hormonális viszonyokról, javítja mindennapi jó közérzetünket, és pozitívan befolyásolja hangulatunkat is. Ez a termék lehetővé teszi, hogy napi egyetlenegy tablettából 1000mg Szerves C–vitaminhoz, 2000IU D-vitaminhoz és 10mg E-vitaminhoz jussunk! OETI: 18178/2016

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.