A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

Olimp TCM 1100 mega caps- Tri Creatine malate - 120 kapszula

2.790 Ft
Menny.:
A trikreatin-malát (TCM) növeli az izomerőt, a szálkás izomtömeget, javítja a szív-és érrendszer működését és általában véve a sportteljesítményt.

Leírás és Paraméterek

A trikreatin-malát egy három kreatinmolekulából álló vegyület, amely egy almasav-molekulához kapcsolódik. A kötés a gyomorsavban bomlik fel, és tiszta kreatin (nem kreatin-monohidrát) és almasav szabadul fel. Ezek mindegyike azonnal felszívódik a beleken keresztül. Az almasav segíti a megfelelô izomteljesítményhez szükséges energiatermelést, és lehetôvé teszi, hogy a szervezet hatékonyabban termeljen ATP-t.

A trikreatin-malát jobban oldódik vízben, mint a közönséges kreatin-monohidrát, megelôzi a gyomorszakadás kockázatát és jobban hat az ATP-ciklusra. A trikreatin-malátot fogyasztók arról számolnak be, hogy állóképességük nőtt, gyorsabban regenerálódnak a kellő hosszúságú edzés után, és nem tapasztaltak puffadást vagy bőr alatti vizesedést.

Ez a kreatinsó nem okoz vizesedést, mint a kreatin-monohidrát, mert kémiai felépítése nem tartalmaz vízmolekulát. Így a teljes hidratálás és térfogat-növekedés az izomsejtekben megy végbe, nem a gyomorban, amivel egészében megelőzi a puffadást.

Adagolás:

Napi 2x4 kapszula - reggel és edzés után azonnal. Ne lépd túl a maximális napi dózist!

Összetétel:

Egy adag: 4 kapszula
 
Egy adagban:
Tri-creatine malate 4400 mg
 
Egyéb összetevők: bulking agent - microcrystalline cellulose, anti-caking agent - Magnesium stearate, capsule (gelatin, colours: E171, E172, E104, E127).