A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Termékek Menü

OSTROVIT-MGZB MAGNESIUM, ZINC, VITAMIN B-6 - 90 KAPSZULA

Ár:
2.390 Ft
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az OstroVit MgZB készítményben a magnézium és a cink citrátokból és laktátokból származik, ami nagyfokú felszívódást garantál.

A magnézium segít fenntartani a normál izomfunkciót valamint az elektrolit egyensúlyát, egyben segít az egészséges csontok és fogak fenntartásában. A magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak a megfelelő energia-metabolizmus fenntartásához és az idegrendszer megfelelő működéséhez.

Ezenkívül ezek az összetevők segítenek csökkenteni a fáradtság érzését, és hozzájárulnak a normál pszichés funkciók fenntartásához. 
Az OstroVit MgZB-ben található cink segít fenntartani a jó sav-bázis egyensúlyt, és segít az egészséges haj, bőr és köröm megőrzésében. Ezenkívül a cink hozzájárul a zsírsavak és az A-vitamin normális metabolizmusához. A cink és a B6-vitamin segítenek az immunrendszer megfelelő működésében.

A B6-vitamin segít a cisztein megfelelő szintézisében és a normál homocisztein metabolizmus fenntartásában. A B6 vitamin hozzájárul a normális fehérje és glikogén metabolizmus fenntartásához, és hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.
Kiegészítés felnőtteknek, fizikailag aktív életvitel mellett, valamint sportolóknak.

Adagolás:

Fogyassz egy adagot (2 tabletta), lefekvés előtt.

Összetevők:

Összetevők: 1 adag (2 tabletta)
Magnézium: 260 mg (69 %*)
    - Magnézium citrát 1570 mg
    - Magnézium laktát 200 mg
Cink: 30 mg (300 %*)
     - Cink laktát 112 mg
B6 vitamin 4 mg (286 %*)
*Napi fogyasztási referencia érték