A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

QNT ACTIV BCAA'S 8000 MG DRINK

information_markÍz
369 Ft
Várható szállítás: 2021. október 29.
Szerezhető hűségpontok: 4
Nem értékelt
A QNT MATRIX BCAA 8500 gyorsan feloldódó 2:1:1 optimális arányú BCAA (elágazó láncú) aminosav termék, L-leucin, L-valin és L-izoleucin tartalommal.

Leírás és Paraméterek

A BCAA's 8000 egy finom frissítő ital, amely 700 ml -es palackban 8000 mg BCAA -t tartalmaz. Ez a három esszenciális aminosav döntő szerepet játszik az energiatermelésben, és elősegíti az izmok helyreállítását a megerőltető edzés után. Ez az oka annak, hogy gyakran használják őket edzés közben energiaforrásként és közvetlenül utána a helyreállítás elősegítésére. Finom és gyümölcsös ízeivel ez az ital alkalmas minden olyan sportoló számára, aki szeretné optimalizálni izomfejlődését és helyreállítását.

Az L-izoleucin, az L-leucin és az L-valin a három esszenciális aminosav, amelyeket BCAA-nak (elágazó láncú aminosavak) neveznek. Ezeket az aminosavakat a szervezet nem szintetizálja, ezért az étrenddel kell beszerezni. Mivel az izomszöveteket előállító fehérjék közel 30% -át képviselik, a BCAA -k nélkülözhetetlen elemei az izomépítésnek és a regenerációnak. Valójában a test gyors felszívódásának köszönhetően felgyorsítják a helyreállítási folyamatot és az izomszövetek által az edzés következtében elszenvedett károk helyreállítását.

A BCAA's 8000 2: 1: 1 arányú mikronizált aminosavakat tartalmaz

Míg a BCAA -k különösen hatékonyak és értékelik azokat a sportolókat, akik optimalizálni akarják gyógyulásukat és izomfejlődésüket, jótékony hatásuk nagyobb, ha tiszteletben tartják a 2: 1: 1 arányt. Ez azt jelenti, hogy 2 rész L-leucinhoz 1 rész L-izoleucinra és 1 rész L-valinra van szüksége. A BCAA's 8000 kiváló minőségű mikronizált aminosavakat tartalmaz 2: 1: 1 arányú képletben annak érdekében, hogy teljes mértékben ki tudja használni a jótékony hatásokat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.