A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
Termékek Menü

Diós bundában sült tilápia mentás erdei gyümölcsszósszal

Megtudhatod, hogyan készíts tilápiából valami különlegeset!

Tovább Olvasom!

Hozzávalók:

Hal:

  • 2 szelet tilápia 
  • 1 tojás
  • 1,5 ek. darált dió
  • só, bors, fahéj, eritrit (ízlés szerint)
  • kókusz zsír (sütéshez) 

Gyümölcsszósz:

 
  • 100g válogatott erdei gyümölcs (áfonya,eper,ribizli)
  • citrom leve, eritrit, fahéj (ízlés szerint)

Elkészítés:

Hal:

  1. A tojást és a darált diót összekeverem.
  2. Ízlés szerint fűszerezem (só, bors, fahéj, eritrit)
  3. Halat beleforgatom.
  4. Kókusz zsírban kisütöm.

Gyümölcsszósz:

  1. Villával összenyomkodom a gyümölcsöket
  2. Ízlés szerint édesítem (citrom leve, eritrit, fahéj)
  3. Mikróban összemelegítem

 

 

Készítette:

S. Szandra

Tartalomhoz tartozó címkék: receptek
blog comments powered by Disqus