A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

Universal ANIMAL PUMP 30 packs

16.990 Ft

Amikor izmaid bedurrannak és megtelnek a kritikus tápanyagokkal.. ott kezdődik a növekedés.. és az ANIMAL PUMP az, ami ezt biztosítja! Egy speciális transzport mechanizmus segítségével a legfejlettebb kreatin analógokkal, NO fokozókkal, energizálókkal és antioxidánsokkal árasztja el tested és izmaid!

Leírás és Paraméterek

ANIMAL PUMP

A legteljesebb kreatin alapú formula, a legfejlettebb kreatin analógokkal, NO fokozókkal, sejtvolumenizálókkal, energizálókkal és antioxidánsokkal. Minden amire szükséged van, csupán egyetlen formulában.

Bőrszaggató bedurranás.. ez a testépítés Szent-Grálja! Ez az a rendkívül addiktív és eufórikus érzés, mely a legtöbb teremlátogatót megragadja és egy életre fogva tartja... egy állandó ismétlődő újjászületés.. egy azonnali jutalom a terem padlójára hullott könnyekért és izzadságcseppekért. Persze több is pillanatnyi kielégülésnél.. instant növekedés.. az izomrostok elárasztása oxigénnel, tápanyagokkal és anabolikus hormonokkal! Vannak azonban napok, amikor valamiért nem jön el.. sorozat, sorozat után, de semmi.. várod hogy izmaid pattanásig feszüljenek, de csak fáradtságot és levertséget találsz. Más alkalmakkor pedig csak egy gyors "ízelítőt" kapsz. Amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan tűnik el.. otthagyva vágyakozással tele és belapult izmokkal. A csalódottság pedig nem csak azért lesz úrrá rajtad, mert képtelen elérni és fenntartani az imádott pumpát, hanem azért mert ez a további növekedés reményét is elveszi. A bedurranás, a vérrel történő telepumpálás a növekedés alapvető eleme. Enélkül minden, amit tettél hiábavaló! Minél erőteljesebb bedurranást vagy képes elérni, minél több vért tudsz izmaidba pumpálni, annál több tápanyag, oxigén és anabolikus hormon kerül izmaidba. Ez a növekedés alapja.. és ez az a pont ahol az ANIMAL PUMP berúgja az ajtót!

Amikor izmaid bedurrannak és megtelnek a kritikus tápanyagokkal.. ott kezdődik a növekedés.. és az ANIMAL PUMP az, ami ezt biztosítja! Egy speciális transzport mechanizmus segítségével a legfejlettebb kreatin analógokkal, NO fokozókkal, energizálókkal és antioxidánsokkal árasztja el tested és izmaid!

Az ANIMAL PUMP speciális kreatin mátrixa a legfejlettebb kreatin analógok tlejes napi dózisát biztosítja. A kreatin az elmúlt évtized legnépszerűbb kiegészítője. Az izom összehúzódás energiaigényét biztosító ATP készletek kimerülésvel a kreatin-foszfát raktárak renerálják azokat. A testépítők évtizedek óta alkalmazzák sikerrel, ahogy azonban a tudomány fejlődik, úgy kerülnek elő újabb formák, még nagyobb hatékonyságot és még jobb eredményeket kínálva. Az ANIMAL PUMP a legfrissebb kutatások és legfejlettebb hatóanyagok felhasználásával egy új szintre emelte a kreatin kiegészítést.

A szabadalommal védett magnézium-kreatin-kelát (MCC), és a kreatin-etil-észter (CEE) és a tri-kreatin-malát (TCM) speciális mátrixa tökéletes felszívódást és maximális hasznosulást garantál. Nincsenek gyomorproblémák, fokozott vízvisszatartás s nem reagáló felhasználók, csak maximális kreatin-szaturáció és drámai eredmények!

Intenzív edzések közben a teljesítmény egyik elsődleges limitáló faktora az oxigén! Az ANIMAL PUMP NO Blast komplexe ezt a problémát oldja fel. Az arginin-AKG, citrulin-malát és L-norvalin kombinációja maximalizálja a nitrogén-monoxid szintézist és a véráramlás mértékét. Testépítő szempontból ez bőrszaggató bedurranást jelent, maximális oxigén-, tápanyag- és hormonszállítással! Ez az amire minden testépítőnek szüksége van.. ez az ami a növekedést táplálja! Hiába vagy azonban erős és durrannak az izmaid, ha dekoncentrált, mentálisan fáradt és elgyötört vagy! A mindennapi élet folyamatosan akadályokat gördít a növekedésünk útjába! Az Animal Pump azonban itt is mögéd áll. Az Animal Pump Energy Rush komplexe metil-xantinok, evodiamin és vinpocentin keveréke, mely kirobbanó enerigaszintet és drámai edzésintenzitást garantál, megadja azt a mentális töltetet, amire a vasak világában szükséged van! Ez az ami elválasztja az igazi testépítőt, a hétvégi harcosoktól! De még mindig nem végeztünk.. az Animal Pump egy egyedülálló antioxidáns komplexszel védi sejtseid az intenzív edzések és a mindennapi stressz károsító hatásaitól. Mind a kemny edzések, mind az ahhoz szükséges NO szintézis szabadgyököket hagynak maguk után. Az Animal Pump speciális antioxidáns komplexe e szabadgyököket semlegesíti, védi szervezet és garantálja növekedésed! Végül, de semmiképpen sem utolsósorban az Animal Pumpot egy speciális inzulin-optimalizáló és tápanyag hasznosulás fokozó komplexszel tettük teljessé. Ez a komplex gyakorlatilag az izmaidba pumpálja az Animal Pump kritikus tápanyagait. A cukor alapú transzport-rendszerek ma már csupán néhány anakronisztikus termék sajtja. Az Animal Pump nem artalmaz semmilyen felesleges adalékot, vagy épp hozzáadott szénhidrátot! Az Animal Pump egyedülálló inzulin-optimailizáló hatóanyagmátrixa fokozza az izompumpát, csökkenti a tejsav felhalmozódást és drámai gyorsasággal telíti izmaidat a leghatékonyabb kreatinokkal és esszenciális tápanyagokkal!

A bedurranás az izomépítés alapvető és nélkülözhetetlen eleme. Ez gyakorlatilag lételem a testépítés világában! A bedurranás nélkül nem jutsz sehová.. használd ki a határ a csillagos ég! Ha érzed a fontosságát, akkor érted miért van szükséged Animal Pump-ra! Az Animal Pump a tasakba zárt instant bedurranás!

Kreatin Mátrix:
- Magnézium-kreatin-kelát
- Trikreatin-malát
- Kreatin-etil-észter

NO Blast Complex:
- Arginin-AKG
- Ornitin-AKG
- L-karnosin
- L-norvalin

Energy Rush Complex:
- Methilxantin-komplex
- Evodiamin
- Vinpocetin

Antioxidáns Complex:
- OPC
- NAC
- EGCG
- K-R Alfa-liponsav

Pump Transport Complex:
- Taurin
- Gyömbér gyökér kivonat
- Cinnulin PF
- 4-Hidroxi-izoleucin
- Bioperin

Adagolás:

A maximális bedurranás érdekében fogyassz 1 tasak ANIMAL PUMP-ot 30 perccel edzés előtt. Az ANIMAL PUMP-ot mindig éhgyomorra fogyaszd, sose étkezéssel vagy protein-turmixszal együtt. A maximális hatékonyság biztosítása érdekében ügyelj a bőséges folyadékfogyasztásra!