A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

Weider day & night casein 1,8 kg

Íz
27.200 Ft
22.490 Ft

Antikatabolikus hatású fehérje adag éjszakára!
Lassú felszívódású protein termék, kalcium-kazeináttal, a hosszabb ideig tartó aminosav ellátottságért.

Leírás és Paraméterek

Antikatabolikus hatású fehérje adag éjszakára!
Lassú felszívódású protein termék, kalcium-kazeináttal, a hosszabb ideig tartó aminosav ellátottságért 

A termék tulajdonságai

  • Magas fehérjetartalom, több mint 84%-os tisztaságú kazeinnel (vanília)
  • Erősen antikatabolikus
  • Hosszabb teltségérzetet biztosít
  • Alacsony zsír- és szénhidráttartalom
  • Kevesebb, mint 1 g zsírt és szénhidrátot tartalmaz adagonként
  • Ellátja a testet aminosavakkal akár 7 órán keresztül is 

Javasolt edzési szakasz

  • Izomnövelési szakasz
  • Erőszint növelési szakasz
  • Szálkásítási szakasz 

Információk
A kazein típusú fehérjéket a szervezetünk lassabban emészti, így egyenletes aminosav áramlást biztosít az izmoknak. Akár 7 órán keresztül biztosít az izmok számára mindent, amire csak szüksége lehet a növekedéshez. A tiszta kazein fehérje alacsony inzulin idexszel bír, bár antikatabolikus hatása igen meggyőző. A termék alkalmas szálkásításra is, mely alacsony zsír- és szénhidrát tartalmának köszönhető. A kazein bevételének legjobb időpontja a lefekvés előtti periódus lehet, például egy utolsó étkezésként beiktatva vagy esetleg étkezések között fogyasztva. Szintén alkalmas izmaink megőrzésére egy-egy kemény zsírégető edzés alatt. Lehetséges alternatívát nyújt az alacsony zsírtartalmú túrók helyett. 

A kazein a tej fehérjetartalmának 80%-át teszi ki. Mivel a kazein szerkezete nagyban különbözik a többi tejből előállítható fehérjetípustól, a kész shake is egyedi, finom krémes állagú lesz. 

Adagolás és javasolt felhasználás

Egy adag = 25 g 

1 adag por (1 mérőkanál) 300 ml vízben* vagy zsírszegény tejben** (1,5%) feloldva. Reggel, edzés után vagy legfőképp lefekvés előtt! 

Tárolás
Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon 

Figyelmeztetések
Adagolás
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

 

Helyes táplálkozás
A sportétrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot

Egészségügyi
Termékeink nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!

 

Összetevők
Termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - éretsítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni. Ezért számos termékünknél a csatolt fájlok között megtalálható a termék eredeti címkéje.

 

Gyermekek védelme
Gyermekektől távol tartandó!  

 

Rendelet
Különleges táplálkozási célú, nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer. 36/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet