A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?

WEIDER ARGININE X-PLODE

WEIDER ARGININE X-PLODE

12.800 Ft
8.990 Ft

4 g Arginin + 2 g Ornitin adagonként az izompumpálódáshoz!
Magas Arginin és Ornitin tartalmú edzés előtti formula PTK-val megerősítve.

Leírás és Paraméterek

A TERMÉK TULAJDONSÁGAI
Javítja az izom összehúzódást
Növeli az izmok vérbőségét, így nagyobb hatásfokú tápanyagszállítást tesz lehetővé
Növeli az erezettséget
Tirozin és Lizin aminosavakat is tartalmaz. Előbbi egy zsírégető hatású neurotranszmitter serkentő, tehát segít az idegingerület-átvivő anyagok növelésében, ami izmaink teljesítményét azonnal megnöveli. Utóbbi pedig az argininnel és ornitinnel egy tökéletes természetes növekedési hormonserkentő hármast alkot!
Koffeinmentes

JAVASOLT EDZÉSI SZAKASZ
Izomnövelési szakasz
Erőszint növelési szakasz
Szálkásítási szakasz

INFORMÁCIÓK
Az Arginine X-Plode® értágító hatású, amely nagyobb hatásfokú tápanyagszállítást tesz lehetővé, a megnövekedett vérbőség pedig jobb edzés alatti kontrakciót jelent az izmokban.

A termék tartalmaz alginsavat (PTK) is, amely javítja az izmok oxigén felvételét. Amit még tapasztalhatunk a termék szedésével, az a megnövekedett erezettség, amely az arginin értágító hatásával függ össze. Ideális edzés előtti formula, amitől igazán „nagy durranás” lesz az edzés!


ADAGOLÁS ÉS JAVASOLT FELHASZNÁLÁS
Egy adag = 30 g

1 adag por 300 ml vízben feloldva minden edzés előtt


TÁROLÁS
Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon


FIGYELMEZTETÉSEK
Adagolás
Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Helyes táplálkozás
A sportétrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot
Egészségügyi
Termékeink nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére, sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna!
Összetevők
Termékeink összetevőinek adatbázisát folyamatosan frissítjük, azonban minden gyártó fenntartja a jogát, hogy - a fejlesztések miatt - éretsítés nélkül megváltoztassa termékei összetételét. Ezért az összetétel adatok csupán tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért - ide értve az esetleges adatrögzítési hibákat is -, nem tudunk teljes felelősséget vállalni. Ezért számos termékünknél a csatolt fájlok között megtalálható a termék eredeti címkéje.

RENDELET
Különleges táplálkozási célú, nagy izomerő kifejtését elősegítő, elsősorban sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek szánt élelmiszer. 36/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet