A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
CELLUCOR C4 Original 30 serv
9.990 Ft
9.290 Ft

CELLUCOR C4 Original 30 serv

9.990 Ft
9.290 Ft
information_markÍz
Várható szállítás: 2024. június 27.
Szerezhető hűségpontok: 93
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A Cellucor C4 Original az innováció és kifinomultság következő szintjét képviseli. Ez a formula még kiforrottabb, még hatékonyabb és olyan új, áttörő hatóanyagokat is tartalmaz, mint a TeaCor, mely a gyors és hosszan tartó energia forrása.

Leírás és Paraméterek

A világ legnagyszerűbb versenyzőiben egy közös dolog van - a határok feszegetése hajtja őket. Ne riadnak vissza a kihívástól, és tudják, hogy a fejlődéshez csak egyetlen út vezet: menni kell előre. Számodra, aki a nagyszerűségre törekszel, megalkottuk a következő szintű C4-et - hogy segítsen céljaid elérésében.

A C4 nagy durranás volt világszerte, amikor 2010-ben a piacra került. Segített az edzőterembe járók, a "hobbi gyúrósok" és a hivatásos sportolók százezreinek, hogy önmagukból a legjobbat tudják kihozni. A formula mára pedig még tökéletesebb és még hatékonyabb lett, olyan forradalmi hatóanyagokkal bővült, mint a TeaCor.

Gyümölcspuncs, Jeges szeder, Görögdinnye és még sok másik... A legjobb ízek mostantól még finomabbak lettek!

Érezd a C4 remek ízét, amikor belekortyolsz... Ahogy szétárad a testedben... Ahogy a tökéletes pillanatban új lökést ad - mielőtt éppen feladnád...A legjobb szó, amivel leírható az élmény, az hogy KIROBBANÓ. Minden amit a kedvenc edzés előtti italodban eddig is szerettél tovább él, csupán új fejezet kezdődött a edzéseidben.

Adagolás:

Keverj el 1 mérőkanál Cellucor C4-et 200-250 ml vízzel és edzés előtt 20-30 perccel fogyaszd. A személyes toleranciád tesztelése érdekében mindig csak egy adagot fogyassz, de ha extra energialüketre vágysz, akkor közvetlen edzés előtt fogyassz még egy adagot! Sose lépd túl a napi 2 adagot! Edzés alatt fogyassz megfelelő mennyiségű folyadékot! A bőr alatti bizsergő érzés normális és ártalmatlan reakció, a béta-alanin okozza.

Összetétel:

Serving Size: 1 Scoop (6.5g)
Servings Per Container: 60
Amount Per Serving %DV **
Calories 5       
Total Carbohydrate 1 g <1%
Vitamin C (as Ascorbic Acid) 250 mg 417%
Niacin (as Niacinamide) 30 mg 150%
Vitamin B6 (as Pyridoxal-5-Phosphate) 500 mcg 25%
Folic Acid 250 mcg 62%
Vitamin B12 (as Methylcobalamin) 35 mcg 583%
Calcium 19 mg 2%
Beta Alanine 1.6g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.