A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
MuscleMeds - Carnivor - 1898,4g
29.900 Ft
26.900 Ft

MuscleMeds - Carnivor - 1898,4g

29.900 Ft
26.900 Ft
information_markÍz
Csoki
Várható szállítás: 2024. május 30.
Szerezhető hűségpontok: 270
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Musclemeds Carnivor A titkos új marhahús protein technológia, amit Kai Greene használt izmainak felpakolására és a 2009-2010-es Arnold Classic megnyerésére!

Leírás és Paraméterek

Carnivor a világ első marhahús protein izolátuma. 350%-kal koncentráltabban tartalmazza az izomépítés szempontjából fontos aminosavakat, mint a bélszín.

Egy új, fejlett kivonási, tisztítási, hidrolizáló és izoláló technológia használatával a CARNIVOR Biológiailag Megtervezett Marhahús Protein Izolátum a marhahús izomépítő erejét adja magasabb aminosav szintekkel, mint az összes többi proteinforrás, amit a kiegészítő-ipar használ. A CARNIVOR Marhahús Protein Izolátum ráadásul 350%-kal nagyobb koncentrációban tartalmaz izomépítő aminosavakat, mint a legjobb bélszínszelet. És nincs benne sem zsír, sem koleszterin.

Anabolikus Nitrogén Megtartás Technológia (ANRT) Újrahasznosítja az Aminosavakat és Minimalizálja az Ammóniát.

Az ANRT egy jelentős izomépítő áttörés a protein-kiegészítők területén. Miközben a protein kritikus fontosságú az izomnövekedésben, paradox módon, a megnövelt proteint fogyasztás csökkentheti a teljesítményt és az izomnövekedést, amennyiben a nitrogéntartalmú salakanyagok, mint az ammónia nem kerülnek újrahasznosításra az anabolikus szövetépítő folyamatokban, vagy nem kerülnek semlegesítésre. Az ANRT speciálisan arra lett tervezve, hogy lehetővé tegye az aminók újrahasznosítását az izomépítő folyamatokban, és megakadályozza a legyengítő hatású toxikus anyagok, mint az ammónia felhalmozódását. A Carnivorban lévő ANRT nitrogén-megtartó faktorai között megtalálhatók: GKG (Glutamine-alpha-ketoglutarate), OKG (Ornithine-alpha-ketoglutarate), AKG (alpha-ketoglutarate) és KIC (alpha-ketoisocaproate).

A Carnivor az egyetlen protein, ami ezzel a technológiával rendelkezik, amely képes az aminók újrahasznosítására az izomépítő folyamatokban a megnövelt nitrogén-megtartás és a jobb növekedés és teljesítmény érdekében. Mindezeken túl hozzáadott BCAA-kat tartalmaz, melyek további segítséget nyújtanak a zsírmentes izom építésben.

csokoládé ízesítés:

Amount Per Serving % Daily Value
Calories 120       
Calories From Fat 0       
Total Fat 0 g 0%†
Cholesterol 0 mg 0%
Total Carbohydrate 8 g 3%†
Dietary Fiber 1 g 4%†
Sugars 0 g
Protein 23 g 46%†
Sodium 370 mg 15%
Potassium 250 mg 7%
† Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
‡ Daily Value not established.
Ingredients:
CARNIVOR BPI [Hydrolyzed Beef Protein Isolate, Creatine Monohydrate, BCAAs (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine), Anabolic Nitrogen Retention Technology™ Intermediates: GKG (Glutamine-Alpha-Ketoglutarate), OKG (Ornithine-Alpha-Ketoglutarate), AKG (Alpha-Ketoglutarate), and KIC (Alpha-Ketoisocaproate)], Maltodextrin, Cocoa, Natural And Artificial Flavors, Salt, Silica, Acesulfame Potassium, and Sucralose.
Kiszerelés (g) 2001 - 3000 g
Gyártó MuscleMeds

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.