A weboldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Adataid teljes biztonságban kezeljük. Engedélyezed a sütik használatát?
ZOOMAD LABS One Raw Creatine (300 gr.)
9.490 Ft

ZOOMAD LABS One Raw Creatine (300 gr.)

9.490 Ft
information_markÍz
Várható szállítás: 2024. július 18.
Szerezhető hűségpontok: 95
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egységár: 31,63 Ft/g
One Raw® Creatine

Leírás és Paraméterek

One Raw® Creatine

A kreatin egy tripeptid, amely három különböző aminosav – az arginin, a metionin és a glicin – egyesüléséből adódik, amelyet szervezetünk képes szintetizálni a májban, de nem mindig elegendő mennyiségben ahhoz, hogy megbirkózzon a máj összes kopásával és energiaszükségletével. legintenzívebb edzések.

A kreatin-monohidráttal történő kiegészítés javítja az energiateljesítményt, valamint a fáradtságból és fizikai stresszből való felépülést, mivel ez az adenozin-trifoszfát (ATP) prekurzora, a mitokondriális energia fő forrása, és felelős az erőért és az energiáért az anaerob fizikai erőfeszítés első 10-12 hüvelykében. .

A Zoomad Labs® Creatine Monohydrate Ultrapure 200 mesh mikronizálási foka 200 mesh, azaz 0,075 mm, ami az egyik legtisztább és legfinomabb kreatin a piacon. Általában 80 mesh-es kreatinnal dolgozunk, kisebb finomsággal és nagyobb mérettel, ami csökkenti a biohasznosulását és akadályozza a helyes asszimilációt.

Zoomad Labs Ultrapure 200 mesh kreatin-monohidrát:

  •  Javítja az energiateljesítményt, az energia- és izomvisszanyerést, valamint az intracelluláris hidratációt, ami térfogatnövelő hatást eredményez.
  •  Elősegíti az ATP, mint energiamolekula szintézisét és az mTOR útvonal aktiválását a jobb fehérjeszintézis érdekében.
  •  Alkalmas vegánok számára.
  •  Glutén és laktóz mentes.
  •  Semleges és különböző ízekben kapható.

Használati útmutató: Keverjen össze egy gombóc körülbelül 8 uncia. (240 ml) vizet vagy kedvenc italát naponta egyszer, lehetőleg edzés előtt és/vagy után.

ÖSSZETÉTEL

ZooMad Labs One Raw Creatine


Napi adag: 3 g | 1 scoop

Adagok száma a termékben: 100
Hatóanyagok3 g


Creatine monohydrate3000 mg


3NRV%: Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén.
***NRV érték nincs meghatározva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.